Szilvia-bypass,-170 kg-ról 70 kg-ra fogyott

2018 december elején voltam az első konzultáción, akkor 183kg voltam. Magasságom 164cm. 2019 március 19-re kaptam műtéti időpontot. Az volt a dokktor úr kérése, hogy addig 26 kg-ot fogyjak, de olyan rövid volt az idő, akár hogy is igyekeztem, hogy csak a felét sikerült leadnom.170 kg voltam a bypass műtét előtt. A haskörfogatom 183kg nál, 200cm volt, ami jelenleg 80cm, és a súlyom 70kg. A műtét után azt mondta a doktor úr a férjemnek, hogy nem volt egyszerű, de sikerült. Nekem a nagy súlyom ellenére nem voltak társbetegségeim, csupán a pulzusom volt kicsit magasabb a kelleténél.

Ami nagyon zavart, hogy alig tudtam mozogni és sok alapvető dolgokra nem voltam már képes. Nagyon, de nagyon szégyeltem magam és undorodtam is a látványtól, így egyre inkább bezárkóztam a négy fal közé. Most viszont több, mint 100kg fogyás után, kinyílt előttem a világ. Rendszeresen sportolok: futok(versenyekre is járok), túrázok, boxolok, testépítésre járok és havi 2×100-300km tekerek egy nap a szobakerékpáron (feszegetem a határaimat). Életem lett a mozgás! Igyekszem minél többet tudni a helyes táplálkozásról, így tanfolyamokat végeztem el, e témában. Van egy kis csoportom, ahol motiváljuk egymást, illetve próbálok mindenkit mozgásra bírni, ezért havonta szervezek jótékonysági túrákat, amiket nagyon szeretnek-szeretek. Végre sok mindent ki tudok próbálni, amit eddig a hatalmas súlyom miatt nem tudtam. Hosszú még a bakancslistám, de önöknek hála, egyre rövidebb. Majdnem elfelejtettem. Évekig meddő voltam, a gyermekem is nagy küzdelmek árán született(hormon kezelések). Most viszont, bármikor lehetne gyermekem. Eddig hasplasztikám volt még csak.

Maga a bypass műtét csodálatosan sikerült és ezért nagyon hálás vagyok. Hatalmas változáson mentem keresztül általa. Több mint 100kg ot fogytam és imádok mozogni. Életem lett az életmódváltás és a sport. Sokaknak segítek a változásban és ezért különböző tanfokyamokat és iskolákat végzek el . Imádom az új életem!

Nagyon szépen köszönök Önöknek mindent!

Üdvözlettel:

Szilvia

2022.november

Ossza meg barátaival ezt a történetet:

További sikertörténetek: