Norbert – 210 kg-ról 137 kg-ra fogyott

Ma van a 45.-ik születésnapom!

Elgondolkodtam, hogy talán enélkül a sleeve műtét nélkül amit a doktor úr csinált , nem biztos hogy megérhettem volna. Az azóta eltelt nem egész egy év alatt sok minden megváltozott. Testileg lelkileg már nem ugyanaz az ember vagyok aki a műtét előtt voltam. Az elért eredményeimhez a műtéten kívül a családom hozzáállása segítsége is nagyban hozzájárult.

A minőségirányításban dolgozván, az életemhez szorosan hozzátartoznak a tények-adatok-számok (Doktor úrnak: Zahlen-Daten-Fakten :-) )

Ezekből egy pár:

  • Sleeve műtét : 2021-NOV-17
  • Súlyom a műtét napján: 210 Kg
  • Súlyom 2022.09.10 : 137 Kg
  • Össz fogyás a műtét óta: -73 Kg (ami nem állt meg eddig, csak lelassult)
  • Kerékpározom, az idén megtett kilométer: 1.292 Km
  • Vérnyomás gyógyszerek, amiket kb 20 éve szedek: év közepe óta teljesen elhagyhattam (orvosi felügyelet mellett történt az elhagyás, rendszeres vérnyomásméréssel)

Továbbra is 150grammokat eszem-iszom. Tömény szénhidrátok (cukor,cukros üdítök,sütemények) nincsenek jelen az étkezéseimben. Étkezési naplót vezetek (az elején rendszeresen, de mióta megtanultam az adagokat, hozzászoktam az új étkezéshez, csak akkor vezetem ha úgy érzem “eltévelyedtem”)

Megmondom az őszintét, nem nagyon hittem Doktor úrnak amikor azt mondta hogy le fogok fogyni ilyen sok kilogrammot. Néha még ma sem hiszem el, bele kell néznem a tükörbe. Nagyon örülök, de egyben félek is. Örülök mert egy teljesen új életminöséget kaptam egy lehetőséggel együtt ami hozzájárulhat a további életemhez, amit egy jobb egészségi állapotban tudok majd reményeim szerint leélni. Félek mert nem tudom mi következik. Elrontok e ugyan valamit, beleszól e valami általam nem ismert tényezők az egészségembe a műtéttel kapcsolatosan és újra visszahízok.

Odafigyelek Doktor úr intelmeire, tanácsaira és igyekszem betartani őket. Tartozok ennyivel önnek és a családomnak is ha már ennyi melót belém fektettek :-)

A rövid összegzésem után (és néhány beszédes csatolt képpel) ezúton szeretném megköszönni önnek és a profi csapatának a munkáját aki hozzásegített engem az új életemhez, ehhez az új változáshoz.

Ossza meg barátaival ezt a történetet:

További sikertörténetek: