S.K. Bypass 122 kg-ról 78 kg-ra fogyott

Mohos főorvos úr 2022. februárjában műtött a veszprémi kórházban. Azért döntöttem a Bypass műtét mellett, mert az elmúlt évtizedek számtalan diétája és az általuk okozta jojó-effektus miatt súlyom egyre magasabbra szökkent, mígnem egyik nap elérte a 134 kg-ot. Mindvégig magas vérnyomással küszködtem és tavaly inzulinrezisztenciát állapítottak meg nálam. Saját erőből sikerült ugyan 12 kg-tól megszabadulnom, de kielégítő eredményt ez a fogyókúrám sem hozott. A műtét napján 122 kg voltam, ami a 176 cm-es magasságom mellett 39,4-es BMI-nek felelt meg.

Főorvos úr részletesen tájékoztatott a beavatkozás menetéről, illetve aprólékosan, nagyon nagy türelemmel elmagyarázta a műtét utáni teendőket is. Első perctől kezdve biztonságban éreztem doktor úrnál magam.

Nyolc hónap elteltével jelenleg 78 kg-ot mutat a mérleg, ami 44 kg fogyást és 25,2-es BMI-t jelent. A műtét nélkül ezt az eredményt soha nem tudtam volna elérni, saját erőből nem tudtam volna ennyi súlyfeleslegtől megszabadulni. Ezért a műtét számomra óriási segítség volt és bármikor újra vállalkoznék rá. Néhány hete elkeztdem kitartóan sportolni, heti 3-4 alkalommal egy-egy órát úszni járok. Célom 68 kg, aminek eléréséhez türelem kell, de már így is elégedett vagyok, ahogy most kinézek.

Mohos doktor úrnak és kedves feleségének, Mariannának is örökké hálás leszek. Nagyon jó kezekbe kerültem és bármikor bármilyen kérdés felmerült, mindig segítőkészen válaszoltak és a legjobb tanácsokkal láttak el. Boldog vagyok, hogy meghoztam ezt a döntést és hogy főorvos úr csapatába kerültem.

S.K., Budapest, 2022.október

2022 február 122 kg2022 október 78 kg

Ossza meg barátaival ezt a történetet:

További sikertörténetek: